Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajaksi?

Apu kelpaa aina ja jokaiselle Joystormin jengiläiselle otetaankin hoitaja. Jos olet löytänyt mielestäsi ihanan koiran, jolla ei ole vielä omaa hoitajaa ja aikasi sekä inspiraatiosi tuntuu riittävän, ole hyvä ja jatka lukemista niin pääset vielä täyttämään hoitajalomakkeen!

Hoitajien säännöt

1. Hyvä kielenkäyttö. Ei kiroilua tarinoissa (pienissä määrin sallittua, mutta ei joka tarinassa kiitos) eikä chatissakaan.

2. Realistisuus. Tarinoissasi ei saa esiintyä lentäviä, siivellisiä koiria tai aikamatkustusta. Niiden on tarkoitus olla todenmukaisia.

3. Ystävällisyys. Ketään ei jätetä ulkopuolelle. Saat antaa kritiikkiä muille ja minulle, mutta asiallisesti. Älkää riidelkö turhista.

4. Hoidokkia ei vahingoiteta. Koira saa loukkaantua tarinassasi, mutta ei kuolla! Vakavampiin onnettomuuksiin tarvitaan minun lupani.

5. Älä hoputa. Minulla on myös paljon muuta tekemistä mm. toisella sivullani Skylionissa sekä IRL koulu ja ystävyyssuhteet hoidettavana. Saat kysyä, milloin teen mitäkin, mutta älä liian montaa kertaa.

6. Aktiivisuus. Kirjoita tarina vähintään kerran kuukaudessa, mieluiten useamminkin. Jos sinusta ei näy minkäänlaisia elonmerkkejä, saat erotusuhan. Oltuasi erotusuhan alla viikon sinut poistetaan. Ensimmäisen tarinan on tultava kahden viikon sisään.

7. Pidä hauskaa!

 

Lomakkeeseen

Nyt, kun olet lukenut säännöt läpi, voit täyttää lomakkeen tämän sivun alareunasta löytyvään vieraskirjaan. Lähetä lomake julkisella viestillä. Pyrin tarkistamaan kaikki hoitopyynnöt kahden viikon kuluessa, mieluiten vielä aiemmin. Kun kaappisi on lisätty hoitajien huoneeseen, voit kirjoittaa ensimmäisen hoitotarinasi! Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

*Nimi: (mitä nimimerkkiä käytät Joystormissa, vain yksi nimimerkki!)
*Hoitokoira: (mitä koiraa tahtoisit alkaa hoitamaan)
*Perustelut: (miksi juuri se koira, oliko sen luonteessa jotain vai edustaako koira lempirotuasi?)
*Esittely: (kirjoita pieni, virtuaalinen esittely itsestäsi, noin 3-10 lausetta)
Muuta: (muuta tärkeää, mitä tahtoisit sanoa?)

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ezmu

16.08.2018 13:52
Nimi: Ezmu
Hoitokoira: Loru
Perustelut: ihastuin siihen ^^ En voisi olla hoitamatta sitä. Sen luonne, ulkonäkö, kaikki on täydellisiä!
Esittely: Olen 145cm pitkä tyttö Pirkanmaan alueelta. Rakastan koiria, ja olen usein naapurini koiran kanssa. Harrastan musiikkia ja kuvataidekoulua.

Nimi: Blanca

04.06.2018 11:33
Nimi: Blanca
Hoitokoira:Hetki
Perustelut: Aluksi ihastuin Hetken söpöön ulkonäköön. Sitten kurkkasin koiran sivulle, huomasin että luonnekkin oli täydellinen ja juuri minulle sopiva. Plussana myös nouruus, niin me voidaan olla parhaita kavereita alusta asti.
Esittely: Olen 12v tyttö, joka on haaveillut koirasta jo vuosia. Valitettavasti kerrostalo ei ole paras paikka koiralle. Ulkonäöltäni olen hoikka, 155cm pitkä ja omistan vaalean rusket pitkät hiukset. Silmäni ovat jotain harmaan ja vihreä väliltä. Luonteeltani olen itsenäinen, kiltti ja itsepäinen, eli täydellinen. Harrastan ratsastusta, juoksemista ja lukemista.
Muuta: Olen aikalailla aloittelija kirjoittamisessa, joten toivoisin tarinoihin neuvoja ja että mahdollisista virheistä korjattaisiin.

Vastaus:

Tervetuloa, lomakkeesi on hyväksytty! :)

- Dee

Nimi: Varjolehti

24.04.2018 16:11
Hupsis, Ellalla onkin jo hoitaja...

Hoitokoira: Saksi
Perustelut: Aika lailla samat kuin Ellalla, mutta laajensin näkökulmaani pois nartuista.

Vastaus:

Juups! :)

- Dee

Nimi: Varjolehti

24.04.2018 16:07
Nimi: Varjolehti
Hoitokoira: Ella
Perustelut: Rakastuin tuohon väritykseen ja pari hakukriteeriä tuossa noita koiria selaillessani oli narttu, Joystormissa kasvatettu ja mahdollisimman rohkea koska aina on hyvä olla rohkea koira x)
Esittely: Olen tämmöinen alakouluikäinen tyttö Helsingistä ja pidän paljon - siis paljon - kirjoittamisesta. Aina on koirat ja muutkin eläimet kiinnostanu, mutta äiti on allerginen. Harrastan satunnaisesti ratsastusta, koodausta, piirtämistä, kirjoittelua, kävelyä ja nii edelleen.
Muuta: En ole koskaan aiemmin ollut liittyneenä virtuaalikennelissä, enkä ymmärrä aivan kaikkea, mutta olen nopea oppimaan. Saatat tunnistaa minut jostain ;)

Vastaus:

Tervetuloa mukaan! Sori kun hakemuksen hyväksyminen kesti :'D

- Dee

Nimi: Meikäläinen

28.02.2018 16:24
Hehhee, taidanpa täydentää esittelyäni, kun taisi olla aika suppea :'D Sori :1

Esittely: olen yläkouluikäinen, tarkemmin seiskaluokkalainen, vielä 13v tyttö. Olen tällainen elovena-tyttö, eli ihoni on vaalea, eikä millään tunnu ruskettuvan, ja hiukseni ovat oljenvaaleat, hieman laineilla olevat, epätasaisesti leikatut, ja ne yltävät siihen lapaluiden väliin. Pidän hiuksiani sivujakauksella, itsestäni katsoen oikealla puolella, mutta ei minulla mitään siiltä ole, vaan toisen puolen hiukset huitelevat korvan takana, selän päällä, tai ihan edessäkin. Silmäni ovat vihreät. En yleensä meikkaa, ja jos meikkaankin, se rajoittuu yleensä siihen perus mustaan, laadukkaaseen ripsiväriin, mitä en kuitenkaan silloinkaan laita semmoista kymmentä lennosta, maksimissaan neljä:3.
Pukeudun kaikkein mieluiten pillifarkkuja, mahdollisimman tummaa sävyä, mutta ei vihreä tai vaaleanharmaakaan ole erikoista. T-paidan sävyllä ei juurikaan ole väliä, mutta yleensä se on se musta, harmaa tai valkoinen. En yleensä koskaan käytä pitkähihaisia, ja jos sellaisen näkee päälläsi, saa kysyä, valitsinko paidan varmasti ajatuksen kanssa. Pitkähihaisten sijaan käytän luonnollisesti hupparia, minkä värillä, koolla ja merkillä ei ole juurikaan väliä, kunhan en ihan hätävalolta näytä xD.

Luonteeltani olen tällainen hyvin eloisa, huumorintajuinen ja vitsikäs, kiusoittelu on erikoisalaani, tosin hyväntahtoinen sellainen. En aina osaa lopettaa ihan ajoissa, ja siksi seurassani viihtyvätkin parhaiten luultavasti kärsivälliset ihmiset. Tätä mainittua taitoa en juurikaan omaa, mutta eläinten kanssa sitä aina löytyy hippunen sieltä ja toinen täältä, enkä koskaan rankaise eläintä tai mitään muutakaan väkivallalla, vaan toruvin sanoin. Inhoan yli kaiken ihmisiä, jotka "kouluttavat" ja "opettavat" koiriaan lyömällä ja huutamalla, se ei ole yhtään kivaa, ja jos rohkeuteni riittää, puutun siihen ihan varmasti. Sitä rohkeutta minulla ei ihmissuhteiden kanssa, vaan yleensä olen ujo, ja odotan toiselta sitä kontaktia, enkä välttämättä mene juttelemaan itsekseni. Saatan toki moikata iloisesti, ja kysyä mitä kuuluu, ainakin tutummilta henkilöitä, mutta oma itseni alan olla vasta parin päivän tuntemisen jälkeen.

Olen hyvin liikunnallinen, spagaatit, spiraalit, kärrynpyörät ja walk overit onnistuvat, kiitos parin hyvin liikunnallisen bestikseni, joiden kanssa harrastamme lenkkeilyä, ratsastusta, voimistelua ja kaikkea kivaa♡

Pituutta minulta löytyy suunnilleen 160 cm, ja olen hyvin hoikka.

//Toivottavasti on ok.^^

Vastaus:

Ohoh, sieltähän tuli paljon tekstiä! :3 Lisätääs sun sivulle sitten :D

- Dee

Nimi: Meikäläinen

27.02.2018 23:14
Nimi: Meikäläinen
Hoitokoira: Nemo
Perustelut: Se oli mulla hoitokoirana, kun ekan kerran liityin, ja silloin mä pyysin että voiko sellaisen lisätä. Belgianpaimenkoira on mun lempparirotu, myöskin♡
Esittely: olen tämmöinen yläkouluikäinen, blondi lukutoukka-tyttö, jolla on miljoonia lempi kirjasarjoja. Harrastuksia minulla on ratsastus, laskettelu, lenkkeily, piirtäminen, lukeminen, koirienlenkitys... luonteeltani olen... no, ainakin toivon olevani iloinen, huumorintajuinen ja mukava x)

Vastaus:

Tervetuloa takaisin, Meikäläinen! :3

- Dee

Nimi: Iitu

23.02.2018 07:29
Nimi: Iitu
Hoitokoira: Zoe
Perustelut: Zoen ihana väritys ja se, kun se näyttää jotenkin todella innokkaalta ja pontevalta.
Esittely: Näetkö lyhyen, pitkä- ja kultahiuksisen, hoikan, vaalean, orvokkisinisilmäisen, räpsyripsisen, oletetusti 13v tytön? Selvä. Näet selvästikkin Iitun. Iitu on ulkonäöltään juuri tuollainen, mitä nyt takit ja housut vaihtelevat. Pituutta siis neidiltä löytyy vain 135cm, mutta sisukkuutta kaksin verroin!

Luonteeltaan Iitu on iloinen ja sisukas tyttö. Tyttö on melkein aina äänessä, mitä muka sille voi, jos on syntynyt ylienergiseksi ja puheliaaksi neidiksi, johon useimmat pojat hullaantuvat? Joskus ulkokuori voi hämätä, luulisi että Iitu on hienohelma, mutta oikeastaan hän on vähän sellainen "Tehdessä rapa roiskuu"-tyyppinen ihminen. Pippurisuttakin tästä neidistä löytyy, ja paljon! Suuttuessaan hän on todella inhottava ja nakkelee niskojaan suuttumuksen kohteelle. Onneksi tyttö on hyvä sopimaan riidat! Iitu on hyvä ystävystymään puheliaisuutensa takia, ja siksi tyttö onkin jo sopinut monia ystävyyksiä. Iloinen ja energinen Iitu on oikein mukavaa seuraa sadepäiville, sillä tyttö keksii vaikka mitä hulluuksia!
Muuta: Oon nyt enemmän tarinoinu heppailussa, että katotaan miten koirien kanssa tää lähtee sujumaan :D!

Vastaus:

Tervetuloa mukaan Zoen hoitajaksi! :3

- Dee

Nimi: Luna

11.02.2018 08:32
Nimi: Luna
Hoitokoira: Cora
Perustelut: Coran kaunis väritys ja innokkuus saivat minut rakastumaan narttuun täysin
Esittely: Luna on koko elämänsä eläinten parissa viettänyt nuori tyttö. Ikää neidille on kertynyt 15 vuotta. Lunan hiukset ovat vaaleat, ja silmät siniset, tosin aika lailla normaalia tummemmat.Luna pukeutuu yleensä joustaviin farkkuihin ja rentoihin huppareihin, eikä kavahda pienintäkään pakkaslukemaa.
Muuta: EN ole ikuisuuteen pyörinyt virtuaalikenneleissä, joten alkuun tarinoiden laatu saattaa olla aika matala.

Vastaus:

Lomakkeesi on hyväksytty, tervetuloa hoitajaksi! :3

- Dee

Nimi: Neilikka

10.02.2018 08:35
Nimi: Neilikka

Hoitokoira: Loru
Perustelut: Mietin Lorun lisäksi myös Raikua hoitokoiraksi, mutta tämä pieni, siro bordercollieneiti onnistui kuitenkin lopulta hurmaamaan minut suloisilla nappisilmillään ja kerrassaan ihanalla värityksellään! Kun Loru on vielä pentu, olisi mielenkiintoista päästä osallistumaan sen koulutukseen.

Esittely: Olen nuorehko, vaaleahiuksinen tyttö. Olen allerginen omenalle, kissoille ja hevosille, mutten onneksi koirille! Rakastan metsässä samoilua ja ihan mitä tahansa luonnossa puuhailua. Koirat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, erityisesti pörröiset ja vilkkaat rodut. Pukeudun useimmiten suuriin, lämpimiin huppareihin sekä villasukkiin, yleensä vuodenajasta riippumatta. Minulla ei ole mahdollisuutta omaan koiraan, joten hoitokoira vaikutti nyt sopivalta vaihtoehdolta!

Muuta: En ole vähään aikaan kunnolla tarinoinut, joten saattaa kestää hetken ennen kuin teksti lähtee kunnolla rullaamaan. :'D

Vastaus:

Ehdottomasti hyväksytty. Lisäilen kaappisi saman tien, tervetuloa hoitajaksi!

- Dee

Nimi: Regulus

30.01.2018 07:28
Nimi: Regulus

Hoitokoira: Liero
Perustelut: Aivan ihana, persoonallinen nimi joka houkutteli minua klikkaamaan koiran tiedot auki, ja sieltähän paljastui vallan suloinen poitsu!

Esittely: Olen täysi-ikäinen, mutta nuori opiskelija, joka rakastaa koiria erittäin paljon! Oma koira ei ole tällä hetkellä mahdollinen, joten koirien kanssa täytyy touhuta muuten. Olen lyhyehkö, ja hiukseni ovat tummanruskeat ja lyhyet. Tykkään meikata ja pukeudun aina ylisuuriin villapaitoihin. Rakastan suurikokoisia koiria, ja seisovat metsästyskoirat ja molossikoirat ovat erityisesti lähellä sydäntäni. Olen myös taiteellinen, ja pidän koirien piirtämisestä suuresti.

Muuta: En ole pyörinyt virtuaalikenneleissä ennen, mutta en ole aloittelija kirjoittamisen suhteen. Täällä on tosi hienot sivut, ja rakastan sitä miten koirien kuvat on piirretty oikeiden kuvien sijaan. Se antaa kennelille erittäin persoonallisen ja omaperäisen tyylin! Odotan hoitohetkiä innolla! <3

Vastaus:

Tervetuloa Lieron hoitajaksi, hakemuksesi on hyväksytty! :)

- Dee

Nimi: Nono

24.01.2018 15:30
Nimimerkki:Nono
Hoitokoira:Scoop
Perustelut:Ihanan värinen, edustaa lempirotuani ja oma koirani on saman rotuinen.
Esittely:Olen 13 v. Tyttö joka tottelee nimeä Nono. Perheessäni olen ainoa lapsi, ja äidin koira-allergian takia meille ei voi tulla omaa koiraa. Rakastan hedelmäkarkkeja, ja toffeeta. Olen mukava uusillekin ihmisille.
Muuta:Olen hieman huono tarinoimaan mutta yritän tällä lailla harjoitella sitä.

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Scoopin hoitajaksi :)

- Dee

Nimi: Eve Sand

29.11.2017 15:18
Tarkoitan Ratki

Vastaus:

- Dee

Nimi: Eve Sand

29.11.2017 15:17
Nimi Eve
Hoitokoira Ankka
Perustelut Tykkään koirista ja olen koira allerginen
Esittely Olen 13v. Asun Hankasalmella. Tykkään koirista, mutta olen koira allerginen.
Muuta Minulla on ADHD ja lukihäiriö

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Ratkin hoitajaksi :3

- Dee

Nimi: Aleksandra

07.08.2017 09:19
Nimi: Aleksandra
Hoitokoira: Nipsu
Perustelut: No kun mä vähän niinku rakastan noita saksanpaimen koiria
Esittely: Olen kaksitoista vuotias tyttö jolla on vaaleat hiukset siniset silmät ja olen aika ujo
Muuta: (:

Vastaus:

Tervetuloa Nipsun hoitajaksi, teen sulle heti kaapin! Kirjoitathan ensimmäisen tarinasi kahden viikon sisällä.

- Dee

Nimi: Zema

20.06.2017 13:39
Nimi: Zema
Hoitokoira: Ankka
Perustelut: Oon vähän niinkun ihastun nyt bortsuihin, joten Ankka valloitti minut minulle vähän erilaisella ihanalla luonteellaan ja upealla kuvallaan.
Esittely: Olen nuori tyttö, jolla on lähes mustat melkein lantiolle asti ulottuvat hiukset ja ruskeat silmät. Olen oikea luonnonlapsi ja varsinkin koirien kanssa metsässä seikkailu on yksi ihanimmista asioista. Saatan vaikuttaa alkuun tylsältä, koska en ole vieraiden seurassa kauhean puhelias. Tutustumisen ja luottamuksen voittamisen jälkeen olen kuitenkin puhelias säheltäjä, joten kaikenlaista sattuu ja tapahtuu välillä liiankin helposti. Pukeudun mielelläni tummiin ja löysiin vaatteisiin, mutta kyllä minun päälläni aina välillä jotain muutakin nähdään.
Muuta: Olen palannut siis, jos sä mut takaisin päästät :3

Vastaus:

Tervetuloa takaisin Zemssi, totta kai päästän! <3 Lisään kaappis heti :3

- Dee

©2020 Joystorm - suntuubi.com