Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Meikäläisen kaappi

Olen yläkouluikäinen, tarkemmin seiskaluokkalainen, vielä 13v tyttö. Olen tällainen elovena-tyttö, eli ihoni on vaalea, eikä millään tunnu ruskettuvan, ja hiukseni ovat oljenvaaleat, hieman laineilla olevat, epätasaisesti leikatut, ja ne yltävät siihen lapaluiden väliin. Pidän hiuksiani sivujakauksella, itsestäni katsoen oikealla puolella, mutta ei minulla mitään siiltä ole, vaan toisen puolen hiukset huitelevat korvan takana, selän päällä, tai ihan edessäkin. Silmäni ovat vihreät. En yleensä meikkaa, ja jos meikkaankin, se rajoittuu yleensä siihen perus mustaan, laadukkaaseen ripsiväriin, mitä en kuitenkaan silloinkaan laita semmoista kymmentä lennosta, maksimissaan neljä:3.
Pukeudun kaikkein mieluiten pillifarkkuja, mahdollisimman tummaa sävyä, mutta ei vihreä tai vaaleanharmaakaan ole erikoista. T-paidan sävyllä ei juurikaan ole väliä, mutta yleensä se on se musta, harmaa tai valkoinen. En yleensä koskaan käytä pitkähihaisia, ja jos sellaisen näkee päälläsi, saa kysyä, valitsinko paidan varmasti ajatuksen kanssa. Pitkähihaisten sijaan käytän luonnollisesti hupparia, minkä värillä, koolla ja merkillä ei ole juurikaan väliä, kunhan en ihan hätävalolta näytä xD. 

Luonteeltani olen tällainen hyvin eloisa, huumorintajuinen ja vitsikäs, kiusoittelu on erikoisalaani, tosin hyväntahtoinen sellainen. En aina osaa lopettaa ihan ajoissa, ja siksi seurassani viihtyvätkin parhaiten luultavasti kärsivälliset ihmiset. Tätä mainittua taitoa en juurikaan omaa, mutta eläinten kanssa sitä aina löytyy hippunen sieltä ja toinen täältä, enkä koskaan rankaise eläintä tai mitään muutakaan väkivallalla, vaan toruvin sanoin. Inhoan yli kaiken ihmisiä, jotka "kouluttavat" ja "opettavat" koiriaan lyömällä ja huutamalla, se ei ole yhtään kivaa, ja jos rohkeuteni riittää, puutun siihen ihan varmasti. Sitä rohkeutta minulla ei ihmissuhteiden kanssa, vaan yleensä olen ujo, ja odotan toiselta sitä kontaktia, enkä välttämättä mene juttelemaan itsekseni. Saatan toki moikata iloisesti, ja kysyä mitä kuuluu, ainakin tutummilta henkilöitä, mutta oma itseni alan olla vasta parin päivän tuntemisen jälkeen.

Olen hyvin liikunnallinen, spagaatit, spiraalit, kärrynpyörät ja walk overit onnistuvat, kiitos parin hyvin liikunnallisen bestikseni, joiden kanssa harrastamme lenkkeilyä, ratsastusta, voimistelua ja kaikkea kivaa♡

Pituutta minulta löytyy suunnilleen 160 cm, ja olen hyvin hoikka.

⇒ Kirjoita yhteensä kolme tarinaa
⇒ Koirallasi on hihna, panta ja ainakin yksi lelu
⇒ Olet suorittanut vähintään yhden tehtävän

Taso: ★★☆☆☆☆☆☆☆☆ Rahat: 5v€
Hoitokoirat: Nemo Aloittanut: 28.2.2018
Kirjoittanut: 3.3.2018 Tarinoita: 1 kpl
Tehtävät: - Kurssit: -

Tavarat Nemolle

ei tavaroita

©2020 Joystorm - suntuubi.com