Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joystormin esittely

Joystorm sijaitsee virtuaali-Keuruulla, melko maaseudulla. Kaupunkiin ei kuitenkaan ole kamalan pitkä matka ja lähin Hesburger löytyykin reilun kahden kilometrin päästä (hyvin tärkeää). Kennelille pääsee kapeaa, kuitenkin ihan autolla ajettavaa tietä pitkin - tai kävellenkin pääsee, pysäyttämällä autonsa esimerkiksi läheiselle huoltoasemalle ja kävelemällä tien poikki, sen jälkeen pellon poikki ja siinä Joystormin kennelrakennus jo sitten onkin. Ennen kuin tieltä pääsee pellolle, täytyy avata portti - totta kai pelto ja tie on erotettu toisistaan aidalla, tai muuten koirat juoksisivat suoraa päätä autotielle. Kuvissa näkyy Joystormin kennel.

  

Pellon poikki käveltyään, kun on saapunut kennelrakennuksen eteen, lähtee oikealle metsäpolku, joka vie leiriaukion luo. Leiriaukiolle pääsee kaunista, valkeaa puusiltaa pitkin, joka johdattaa pienen puron yli. Sen jälkeen eteen avautuu kaunis metsäaukiomaisema. Suoraan edessä on mökki 1, jota kutsutaan myös nimellä Ilotalo, ja Ilotalon vasemmalla puolella, vähän enemmän metsässä on mökki 2, toiselta nimeltään Onnela. Molemmista mökeistä löytyy yksi vessa, kaksi kerrossänkyä sekä yksi tavallinen sänky ja kaksi vaatekaappia. Ilotalon oikealta puolelta lähtee metsäpolku, joka johdattaa leirirakennukselle (joka muuten tunnetaan paremmin nimellä leirikolo. Kolo on aivan lähellä, vain n. sadan metrin päässä Ilotalosta. Sen sisältä löytyy mm. televisio, sohvia, kirjahyllyjä, takka ja kotoisa nurkkaus, joka on vuorattu tyynyillä, säkkituoleilla ja peitoilla. Lisäksi leirikololla on kaksi vessaa. Ensimmäisessä kuvassa näkyy Ilotalo ja puiden takaa pilkottaa myös Onnela, silta näkyy myös. Toisessa kuvassa on leirikolo.

 

Kennelrakennuksen takaa löytyy polku, joka johdattaa pienen lammasaitauksen luo. Lammasaitaus sijaitsee vielä melko metsässä, mutta kun siitä kulkee ohi, alkaa metsä harveta ja vaihtuu pian rantamaisemaan. Lampaiden kanssa on mukava ja helppo harjoitella paimennusta, ne ovat sävyisiä ja suurin osa menee, minne paimenkoira ohjaa. Ohi kulkiessa osa tulee luultavasti katsomaan, tuijottamaan ja määkymään aidan reunalle - lisäksi ne rakastavat rapsutuksia! Polkua ei tarvitse jatkaa enää pitkään eteenpäin, kun jo pääsee järven rantaan. Sieltä löytyy kaksi saunaa ja suihkut sekä laituri ja veneitä, jos tahtoo lähteä soutelemaan.

  

Kennelin lähellä sijaitsee puisto, jonne pääsee moottoritietä pitkin. Moottoritie ei kuitenkaan jatku puistoon asti, vaan on käännyttävä oikealle, parkkipaikalle ja siitä jatkettava kapeaa, asvaltoitua tietä puistoon. Tätä samaa tietä pitkin pääsee myös kennelille. Suuresta puistosta löytyy myös koirapuisto, joka onkin ahkerassa käytössä Joystormin koirilla.

kaikki esittelyn kuvat © Pixabay

©2019 Joystorm - suntuubi.com