Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikkomme

Vierailijoita varten Joystormin sivuilla on postilaatikko a.k.a vieraskirja, jonne voi jättää terveisensä. Muista käyttäytyä asiallisesti! Mainoksia tai piilomainoksia ei tässä vieraskirjassa suvaita, vaan ne on laitettava tänne. Myöskään hoitotarinoita ei tänne kirjoitella, vaan niille on oma paikkansa täällä! Linkinvaihto- ja yhteistyöpyyntöjä otamme vastaan enemmän kuin mielellään, samoin epävirallisia kisakutsuja ja pentueilmoituksia (mielellään bordercollieista ja saksanpaimenkoirista).

Postilaatikko  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/

15.08.2017 16:34
Agilitykilpaluiden tulokset ovat tulleet, onnea kaikille sijoittuneille!
Seuraavan kerran kilpailemaan päästään jo muutaman viikon päästä 4. syyskuuta järjestettäviin tokokilpailuihin, tervetuloa osallistumaan! Mainittakoon vielä, että heti syyskuun alusta löytyy myös kaikille avoin leiri, johon kaipaillaan osallistujia.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=116&lang=fi

12.08.2017 14:39
Hain varaamani pennun, tuossa linkki sen sivulle :)

Nimi: Sparkle
Kotisivut: http://parhippa.net/virt/hm/

07.08.2017 21:37
Voi taivas nuo Ankka ja Ratki.

Mun on pakko sitten saada noista kahdesta yksi pentu kun niitä saa. <3_<3 Sitä vaan tulin sanomaan, kun nyt päädyin selailemaan teidän koiria ja erehdyin avaamaan just tän kaksikon sivut. Kauniit koirat! Ja on muuten kaikki muutkin täällä niin kauniita.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

06.08.2017 18:43
Tervehdys!

Mun ei pitänyt hetkeen uusia pentuja ottaa, kun omia on loppuvuodesta tulossa, mutta sorrun nyt kuitenkin. Tahtoisin siis tuosta D-pentueesta uroksen, jonka nimeksi tulisi Joystorm Debonair Lace, kutsumanimeksi kaavailin Lenneä tai sitten ihan vaan Lacea. Pentu tulisi tosiaan Joystormin aiemman saksanpaimenkoirakasvatin, Coran kaveriksi, ja kaksikolle voisi mahdollisesti hankkia yhteisen pentueen, onhan uros kuitenkin Coran ikäluokkaa ja sopisi ehkä isäksi paremmin kuin pari vuotta pentuja vanhempi uroskoira. Rotutovereita pennulle löytyisi siis kaksi, Cora-pentu ja hieman vanhempi Tico-uros. Lisäksi muunrotuisia koiria pyörii useampi kappale kennelillä, vaikka osan luultavasti muutankin vielä Savioriin viemästä tilaa, kun en niille omia pentuja hanki. Uros pääsisi kisailemaan lauman jatkona mahdollisimman aktiivisesti, ainakin hyväksytty BH-koe pyritään saamaan mahdollisimman pian, kun ikä riittää kisailuun ja tietysti myös hyviä kisatuloksia siltä varalta, että pentuja urokselle joskus tulee :)

Vastaus:

Sinne lähtekööt yksi D-pentu ^^

- Dee

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://ketunjalan.webs.com/hm/lilla.htm

06.08.2017 11:51
Heissan! Kuvia selailtua päätin että Narvikiin tuleva natsipenska olisi sukupuolelta narttu, ja nimeksi tuli Joystorm Dobre Bila. :)
Koiran sivu onkin tossa ylempänä.

Vastaus:

Kiitoksia, näyttää hyvältä :)

- Dee

Nimi: Coco
Kotisivut: http://forlesskennel.suntuubi.com/

06.08.2017 10:44
Katselin noita teidän pentuesuunnitelmia, niin jos tämä siperianhusky-pentue toteutuu jossain vaiheessa niin olen ehdottomasti kiinnostunut! :)

Vastaus:

Ilmoittelen siis sinne päin heti kun on ajankohtaista!

- Dee

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/?cat=38&lang=fi

06.08.2017 07:53
Villisielussa järjestetään 15. elokuuta epäviralliset agilitykilpailut. Luokkia löytyy varmasti jokaiselle. Tervetuloa osallistumaan!

Vastaus:

Kiitos kutsusta, kävinkin osallistumassa!

- Dee

Nimi: Ciara
Kotisivut: http://puppypaws.suntuubi.com/

05.08.2017 21:00
Hei!
Uusi vkennel Paradox on valmistumassa, kuitenkin vasta aikalailla alkutekijöissä. Kasvatan nykyisin shetlanninlammaskoiria uudella nimellä ja vanhan virtuaalikennelini Ingyenesin koirat olen siirtänyt Paradoxiin. Nyt on kuitenkin tilanne, että olen myymässä Ingyenesin koirat uusiin koteihin ja silloin pääsen keskittymään enemmän Paradoxin sheltteihin.
Tahtoisitko sinä tänne suloisen tallustajan? Laitahan meillepäin viestiä jos olet kiinnostunut :)

Vastaus:

Tällä kertaa ei meille lähde yksikään noista, kiitos kuitenkin ilmoituksesta :)

- Dee

Nimi: Vanessa
Kotisivut: http://kenneltolleri.suntuubi.com/

03.08.2017 09:55
Tollerin A-pentue syntyy 5.8, ja sen jälkeen on viikko aikaa hakea pentu. Mikäli aika ei riitä, voi tulla pyytämään lisäaikaa.

Iloisia viimeisiä päiviä ennen koulun alkua!
Vanessa ja Tollerin bordercolliet

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta, haen pennun siis huomenna. Sinnekin iloisia vikoja kesälomapäiviä!

- Dee

Nimi: Vanessa
Kotisivut: http://kenneltolleri.suntuubi.com

25.07.2017 10:50
Hei!
Tolleriin on tulossa jälleen pentue!

Teema: A-pentue
rotu: Bordercollie
Emä: Better-Be-Best
Isä: Easily Lovable

Jos kiinnostaa niin käy varaamassa oma pentusi nyt!

Vastaus:

Kävinkin varaamassa :)

- Dee

Nimi: Sadi
Kotisivut: http://kennelalweer.weebly.com/aislin.html

22.07.2017 21:51
Alweer on muuttanut uudelle palvelimelle! Aislinin sivun osoite löytyy yläpuolelta.

Vastaus:

Okei, kiitos ilmoituksesta :)

- Dee

Nimi: Sailukki
Kotisivut: http://virvantuoman.suntuubi.com/

18.07.2017 14:42
Virvantuoman Avajaiskilpailujen tulokset ovat tulleet! Kiitos kun osallistuit!

Vastaus:

Kävinkin jo katsomassa ^^

- Dee

Nimi: Aura

16.07.2017 15:15
Hei!
En olekaan nyt ihan niin mukavalla asialla liikenteessä. On myönnettävä, että mietin ehkä hoitokoiran ottamista liian vähän, sillä inspiraationi on kokonaan lopussa. Aikakaan ei tunnu riittävän tarinoiden kirjoittelulle. Siispä sanon hyvästit Ratkille ja koko muulle Joystormin porukalle.

Toivottavasti Ratki löytää uuden, aktiivisemman hoitajan :)

Vastaus:

Ikävä kuulla, kaikilla tulee sua ikävä! <3

- Dee

Nimi: Labbishauvan kenneli
Kotisivut: http://www.labbishauva.wordpress.com/

14.07.2017 23:46
Hei kiinnostaisiko linkinvaihto uuden Labbishauvan kennelin kanssa? kasvatamme pääasiassa labradorinnoutajia, mutta löytyy myös muitakin koiria. Hyvää kesää

Vastaus:

Hei, eiköhän se onnistu :)

- Dee

Nimi: Aalia
Kotisivut: http://kkremeny.suntuubi.com/

14.07.2017 23:29

Lämpimät terveiset Remenyn porukalta yhteistyöläinen!

Kesä on ollut todella hiljainen Remenyn puolella ja kennelin pyörittäminen on jäänyt vähän taka-alalle. Remeny on vuosi takaperin ollut erittäin pohjalla ja melkein lopetettiinkin, mutta olin luvannut sekä entiselle ylläpitäjälle että myös itselleni että saan kaivettua Remenyn takaisin kuopasta. Voi olla, että kennel on pienellä tauolla syksyllä ajanpuutteen vuoksi, sillä pahoin pelkään, että IRL vie paljon omaa aikaa. Joitakin kisoja ja ehkä pentuettakin olin alkukesästä suunnitellut Remenylle vielä tämän vuoden aikana, joten syksymmällä saattaa ollakin sitten vauhdikkaampaa aikaa myös Remenyn puolella. Muuta ihmeempää meille ei oikeastaan kuulukaan, lähempänä syksyä tiedän itsekin asioista enemmän.

IRL mulla on ollut henkisesti erittäin rankkaa aikaa. Olen tehnyt asioita, mitä ajattelin etten koskaan tekisi. Isoseksi rippileirillekin piti mennä, mutta ahdistuskohtauksien takia jouduin perumaan viime hetkillä. Asiaan ei myöskään auta parisuhde, joka on pian ajautumassa pahasti eron partaalle ja sen kanssa on myös kamppailtu pitkään. Positiivisin ajatuksin kuitenkin mennään loppuun saakka ja syksyllä opintojen alkaminen koulussa eri paikkakunnalla saattaa piristääkin vähän omaa mieltä. Vapaa-aika tosiaan on mennyt aikalailla itseäni keräten. Tällä hetkellä mulla menee hyvin, olen saanut avautua erittäin hyville ystäville ja saanut isoa taakkaa pois hartioilta. Toivon sulle erittäin hyvää ja lämmintä kesän loppua ♥

♥ Aalia

Vastaus:

Kiitokset kirjeestänne! Ikävä kuulla, että IRL on ollut sulla rankkaa, tsemppiä ja jaksamisia sinne! Hyvä jos on jo paranemaan päin. Hyvää ja lämmintä loppukesää sinnekin ♥

- Dee

©2017 Joystorm - suntuubi.com