Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikkomme

Vierailijoita varten Joystormin sivuilla on postilaatikko a.k.a vieraskirja, jonne voi jättää terveisensä. Muista käyttäytyä asiallisesti! Mainoksia tai piilomainoksia ei tässä vieraskirjassa suvaita, vaan ne on laitettava tänne. Myöskään hoitotarinoita ei tänne kirjoitella, vaan niille on oma paikkansa täällä! Linkinvaihto- ja yhteistyöpyyntöjä otamme vastaan enemmän kuin mielellään, samoin epävirallisia kisakutsuja ja pentueilmoituksia.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

30.03.2020 17:19

Nimi: J.
Kotisivut: http://hoitola2.suntuubi.com

15.05.2019 14:01
Koska Joystorm on ollut jo pitkään hiljaiselolla, poistan teidät nyt myös Saviorin linkinvaihtolistalta

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=51

25.04.2019 15:56
Young Foreveriin on tulossa uusia pentuja, rotuna ihastuttava saksanpaimenkoira!

Isä: Completely Different BH HK1
Emo: Fearful Worries BH RTK1 HK2

Vapaita pentuja varattaviksi on 4, joten mikäli olet kiinnostunut pistelehän viestiä meidän suuntaan!

Nimi: Blanca
Kotisivut: http://silvermoonlight.suntuubi.com/

07.02.2019 15:26
Hei!
Kennelinne kasvatti on hylättynä Silver Moonlight-kennelissä. YP on kadonnut, käynyt viimeksi yli vuosi sitten. On vain ajan kysymys, milloin sivut katoavat bittiavaruuteen, koirat mukanaan. Jos haluat pelastaa kasvattisi kadotukselta, hae se heti takaisin! Olin hoitajan Silverissä, joten tiedän mistä puhun.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://savior.suntuubi.com/

26.12.2018 12:05
Koska Joystorm on ollut jo pitkään hiljaiselolla, poistan teidät nyt myös Saviorin linkinvaihtolistalta.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

01.11.2018 13:01
Minun silmiini Joystorm vaikuttaa melko epäaktiiviselta, joten valitettavasti joudun kertomaan, että minun on poistettava teidät yhteistyölistalta D: Hyvää jatkoa teille kuitenkin ja tervetuloa kysymään yhteistyötä uudelleen, mikäli kennel vielä aktivoituu.

Nimi: Chip
Kotisivut: http://noyascow.suntuubi.com/?cat=27&

31.08.2018 16:54
Noyascowiin olisi taas tulossa saksanpaimenkoiria, tosi kivasta yhdistelmästä!
Näiden vekaroiden olisi tarkoitus syntyä ensi kuun puolella, ihan miten kiinnostusta näihin löytyy. =)

i. Nach der Wunsch
e. Joystorm Dobre Bila

Nyt äkkiä nappaamaan oma natsilapsi itselle tästä pentueesta! Mahdollista syntyä lyhyt-, ja pitkäkarvaisia show-linjan pentuja.

Jos yhtään nappaa, niin viestiä meidän vieraskirjaan. =)

Yksityinen viesti

25.08.2018 09:58

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

24.08.2018 10:08
Lämmin, syksyinen tervehdys Sateenkaaritaivaasta, rakas yhteistyöläinen!

Luit oikein, on koittanut elokuun yhteistyökirjeen aika. Kennelillä menee tällä hetkellä yllättävän hyvin, koiria on paljon mutta kaikille riittää tilaa temmeltää. Lisäksi koiria on kisautettu nyt hieman aktiivisemmin virallisten kisojen puolella, kun haluaisin mahdollisimman usealle haukulle valionarvoja saada ainakin agilityn ja tokon osalta. Sateenkaaritaivaassa myös järjestettiin viime viikonloppuna virallinen kisapäivä, jonka lajeina olivat mitkäpä muutkaan kuin agility ja toko. Kisat saivat suosiota ja osallistujia oli paljon, mutta kaikki sujui silti hyvin. Kennelillä on hoitajia tällä hetkellä 7kpl ja kaikki heistä ovat enemmän tai vähemmän aktiivisia yhden tai useamman hoitokoiransa hoitamisessa. Loppuvuodeksi ei ole suunnitteilla mitään hirveän suuria asioita, mitä nyt ehkä vielä jotkut kisat saatan jossain vaiheessa pitää, jos intoa riittää, sekä hoitajille järjestää omaa toimintaa. Pentueita ei ainakaan näillä näkymin ole kuitenkaan tulossa kuin vasta ensi keväänä, joten siihen on vielä aikaa.

IRL mulla menee hieman vaihtelevammin. Päällisin puolin kaikki on ihan hyvin, mitä nyt on hirveä stressi, kun syyskuun alussa alkaa mullakin sosionomiopinnot ammattikorkeakoulussa ja tässä parin viikon aikana pitäisi järjestää oma muutto eri kaupunkiin ja kaikki siihen liittyvät asiat. Osa siihen liittyvistä jutuista on jo hoidossa, mutta vielä on niin paljon tehtävää ja niin vähän aikaa... :/ Koulun alettua saattaa kennelin päivittely jäädä vähän vähemmälle ja rajoittua iltapäiviin/iltoihin koulun jälkeen sekä tietysti viikonloppuihin, mutta kennel pysyy silti jotenkuten pystyssä edelleen ja toiminta jatkuu sitä mukaa kun ehdin kenneliä hoitamaan. Sen puoleen ei siis ole mitään syytä huolehtia, koska koulukiireistä huolimatta kennel tulee pysymään toiminnassa, koska se on hyvää vastapainoa opiskelulle. Mulla ei tähän hätään muuta kerrottavaa taida olla, joten ei muuta kuin oikein mukavaa syksyn jatkoa teille <3 Olisi kiva kuulla myös teidän kuulumisianne.

- Ushma ja karvatassut

Nimi: Napakettu
Kotisivut: http://vkilpailuja.suntuubi.com/?cat=10&lang=fi

19.08.2018 20:52
Uusi sivu KV järjestää virtuaalisille koirille kilpailuja säännöllisesti, ja tulossa olisi virallista agilityä kaikilla luokilla! Kotisivut- kohdasta pääset kisakutsuun.

Nimi: Sofie Ròsach
Kotisivut: http://wilddreams.suntuubi.com/

19.08.2018 13:41
Hei!
Vuonna 2015 perustettu virtuaalikennel Wild Dreams sai nyt uuden nimen ja kantaa nyt ylpeänä nimeä Talverton! Pitkän tauon jälkeen Talverton alkaa heräilemään horroksesta ja toivottavasti jatkaa eloaan pitkään. Talverton kasvattaa shetlanninlammaskoiria sekä labradorinnoutajia käyttöön sekä näyttöön, tervetuloa tutustumaan meidän kasvatukseen sekä koiriin!

♥ Sofie Ròsach

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://karvaturrit.net/viewtopic.php?f=15&t=27868

11.08.2018 22:46
MYYNTI-ILMOITUS!
Nyt olisi myynnissä bordercollieita ja muutamama saksanpaimenkoira uuteen rakastavaan kotiin. Mitään suurempia ehtoja ei kisautuksen ym. puolesta oo, kunhan hauvat saa hyvät kodit.
Jokaiselle lähtee mukaan jalostusoikeus, ellei toisin oo mainittu

GUTHRUNIN MYYTÄVÄT (https://ketunjalan.webs.com/index.htm)
Bcu. Guthrun Quizzer (1 pentue jo takana)
Bcu. Irmtraud Ondra-Twee (1 pentue jo takana)
Bcu. Guthrun Primeape (Pupu-siskolla 1 pentue)
Bcu. Guthrun Raticate (Pupu-siskolla 1 pentue)
Bcn. Yessika Yee-Yee

NARVIKIN MYYTÄVÄT (https://ketunjalan.webs.com/hm/index.htm)
Spu. Kneipwart Eros
Spn. Noéran Tacoma

Jos jokin koira kiinnostaa, niin yhteyttä voi ottaa joko sähköpostilla (virtcrissun@gmail.com), kai turri-topassa (mihin pääsee "kotisivut"-kohdasta) jos tunnukset löytyy.
Topan kautta pääsee kurkkaamaan myytävien koirien sivut aloitusviestistä!

Nimi: Olga
Kotisivut: http://vksteppingout.weebly.com/rihanna-pentue.html

05.08.2018 19:20
Hups, nyt on linkki oikein!

Nimi: Olga
Kotisivut: http://https://vksteppingout.weebly.com/rihanna-pentue.html/

05.08.2018 19:14
: Pentueilmoitus postiluukusta :
Stepping Out! on lähtenyt hitaasti mutta varmasti hyvällä mallilla eteenpäin, joten nyt olisi aika julkistaa ensimmäinen pentue nimen alle. Tämän pentueen oli tarkoitus syntyä jo entisen kennelin nimen alle (Yung-Kam), mutta kennel jäi yli vuodeksi unholaan, samoin tämä pentue.
NYT olisi kumminkin vihdoin ja viimein aika saada nämä ihanat belggarikakarat maailmalle, mitä mainioista vanhemmistakin!
Emä on meillä asuva tervueren narttu Nevada, Cannibal Kids-kennelin kasvatti. Isä taas asuu Cannibal Kids-kennelissä ja on Nandyhill'in kasvatti Panda.
Sukua löytyy molemmilta muutamaisen polven verran, jossa kaikki ovat olleet vallan menestyksekkäitä kilpailu-uralla. Joten tästä yhdistelmästä olisi lupaavia pentuja niin käyttöön kuin näyttöönkin. :)

Uudet omistajat voivat kisailla koirien kanssa niin virallisissa-, kuin epävirallisissakin kisoissa. Miten kukin itse haluaa, pitkäaikainen koti on tärkein. Kasvattajana rekisteröin pennut vFCIn rekisteriin kun sen aika on.

ISÄ.
Nandyhill Two Monkeys And a Panda
http://wck.suntuubi.com/?cat=46&

EMÄ.
But Voices in My Head with Cannibal Kids
https://vksteppingout.weebly.com/nevada.html

Jos tervuerenpentu kiinnostaa, niin nakkaa viestiä viekkuumme! "Kotisivu"-linkistä pääset suoraan pentuesivulle. :)

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=45

29.07.2018 18:49
Lämpimät terveiset Young Foreverista!

Ensinnäkin, pentuasiaa. Yofoon ollaan astuttamassa toista saksanpaimenpentuetta, vanhempina ihastuttavat Creep ja Uni. Penskat syntyvät 24.08, ja siihen asti niitä on aikaa varailla (elleivät kaikki pennut mene jo sitä ennen).

Toisena asiana tälläinen wannabe-hyvä-yhteistyökirje, hahah.
Kenneliin kuuluu nyt hyvää, pennut ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, ja nyt tänään sain aikaiseksi taas ilmoiteltua pentuja kilpailuihin. Valitettavasti yhden omista kasvateistamme joudun hakemaan itselleni, sillä sen varaaja ei vielä kahden kuukaudenkaan jälkeen ole sivuja tehnyt. Loki pääsee sitten asustelemaan veljensä ja vanhempiensa luokse. Lisäksi kennelin ulkoasu on vaihtunut (taas kerran, hups), vaikka edellisestäkin tykkäsin. Teema on tällä hetkellä enemmän tuollainen söpöstely, kun itsellekkin on tälläinen söpöilyvaihe tullut.

IRL menee semi hyvin, koulut alkaa kohta ja onhan se ihan mukava päästä näkemään kavereita pitkästä aikaa. Loma on mennyt tosi nopeasti, ollaan tehty paljon perheen kanssa yhdessä, kun taas koulun aikaan ei niin paljon ehditä. Lisäksi odotan kovasti vielä kesän lopussa olevaa kconia, joka on oikeastaan alle viikon päästä. Siellä pääsee näkemään nettikavereita, osallistumaan cosplay kilpailuun ja random dance gameen.

Hyvää loppukesää ja koulunalkua!

-Hyun

©2020 Joystorm - suntuubi.com